Indigo Collections

Kézzel megmunkált egyedi termékek


Indigo Collections Különleges bútorokra vágyik ?

Üzletünkben Indiából származó, kézzel megmunkált és faragott, egyedi bútorokból és kiegészítőkből válogathat kedvére. Bútoraink rózsafából készülnek, mely rendkívüli keménységű tömörfa, időtálló, nemes faanyag, amit vas-, bronz- vagy rézveretekkel, kovácsoltvassal kombinálva varázsolnak még izgalmasabbá. Finom felületek, kézhez simuló formák és művészi igényesség jellemzi bútorainkat, melyeket könnyedén összeilleszthet többféle stílussal, legyen az akár modern, rusztikus vagy klasszikus berendezés.

Különleges bútoraink barátságos atmoszférát teremtenek és akár egy-egy darab is ékszerdobozként tündökölhet otthonában. Egy hangulat megteremtése nem csupán pénz kérdése, sokkal inkább függ az anyagok használatától, ügyes megoldásokkal becsalogathatja életébe India idegen és magával ragadó világát.

Mindezek mellett találhat még üzletünkben Himalája kristálysóból készült lámpákat, mécsestartókat, sziklákat és téglákat. A sókristály a Himalája hegységből, kb. 3000 méter magasságban fekvő sóbányából származik. Kitermelése robbantás nélkül, kizárólag kézzel történik.

Indigo Collections

A Himalája kristálysó számos betegsére hat pozitívan pl.: asztma, allergia, anyagcserezavarok, bőrbetegségek, alvászavar, koncentrációs zavarok, nőgyógyászati megbetegedések, bőrápolás.

Jótékony hatása mellett dekorációként is remekül alkalmazható, színei a fehértől egészen a sötét vörösig terjednek, megvilágítva kellemes fényt ad. A sótéglát és a sósziklákat felhasználhatjuk különféle építészeti célokra, pl.: radiátor elé épített fal, lépcsőburkolat, aljzatburkolat, falrészlet, térelválasztó, vagy akár egy teljes sószoba illetve sókamra,  szauna építéséhez. Ezzel egészséges és ingermentes légteret biztosíthatunk otthonunkban.

Egy sólámpával lakásába varázsolhatja a tengeri illetve hegyi levegő gyógyító erejét!

Jöjjön el hozzánk és varázsolja újjá otthonát !